Nascholing Burn-out

Een recept voor burn-out en de ingrediënten om beter te worden.

Omschrijving

In deze nascholing worden de nieuwste wetenschappelijke inzichten over burn-out toegankelijk en begrijpelijk gemaakt.

Artsen, paramedici en psychologen worden in hun praktijk vaak geconfronteerd met patiënten in burn-out. Burn-out is een groot maatschappelijk probleem. Veel werkende Nederlanders krijgen er tegenwoordig mee te maken en zitten voor kortere of langere tijd thuis. Kortom een situatie die vraagt om een professionele aanpak.

Burn-out ontstaat na langdurige blootstelling aan te veel stress (werk en/of privé) dat uiteindelijk leidt tot fysieke, emotionele en geestelijke uitputting. De insteek van deze nascholing is een holistische aanpak.

Doelgroep

Bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, medisch adviseurs, huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, verpleegkundigen, psychologen, HR casemanagers en adviseurs, re-integratie coaches.

Doelstelling

Kennis overdragen over burn-out en deze kennis kunnen toepassen in adviezen met betrekking tot behandeling/herstel, belastbaarheid en re-integratie.

In deze nascholing leert u:

Praktisch

Een incompany nascholing/training is de beste aanpak voor u en uw collega’s. De inhoud van de nascholing/ training wordt aangepast op uw vraag en de gezamenlijke opleidingsbehoefte van uw organisatie. Hetgeen ervoor zorgt dat de nascholing/training optimaal aansluit bij uw praktijksituatie. In overleg worden datum, tijd en groepsgrootte afgestemd. U zorgt voor de locatie, de deelnemers en de facilitaire randvoorwaarden, ik zorg ervoor dat u een nascholing/training krijgt die echt bij u past. Indien van toepassing en gewenst kan ik als aanbieder van vakinhoudelijke scholing accreditatie aanvragen bij de wetenschappelijke vereniging van de beroepsgroep waar de scholing voor is bedoeld.